; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Çagatay Ulusoy

FOTO. Çagatay Ulusoy se bucură de vacanță până să înceapă filmările la sezonul 2 din „The Protector”

22 June 2018

După ce, la începutul lunii iunie, s-a distrat pe un yacht în Turcia alături de prietenul său, Kıvanç Tatlıtuğ, Çagatay Ulusoy (27 de ani) a ales să se relaxeze din nou pe o ambarcaţiune, de data aceasta în compania iubitei sale, actriţa Duygu Sarisin.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi făcând scufundări, înotând și relaxându-se în staţiunea Marmaris. Çagatay şi Duygu s-au îndrăgostit la filmările serialului Intrusul', care a fost difuzat şi la noi de Happy Channel.

Actorul turc a terminat nu de mult filmările la primul sezon al serialului realizat de Netflix, „The Protector', şi în prezent aşteaptă sentinţa definitivă într-un dosar în care a fost condamnat pentru trafic de droguri, alături de alți actori turci.

Primul sezon al serialului „The Protector' va avea premiera în Turcia în septembrie și are 13 episoade, iar producătorii au anunțat de curând că va exista și un al doilea sezon, la care Çagatay va începe filmările vara aceasta alături de alți actori turci cunoscuți precum Okan Yalabık și Burçin Terzioğlu.

„Çağatay a vizitat birourile companiei 03 Medya şi a semnat contractul pentru un nou sezon al serialului The Protector'. Cel de-al doilea sezon va avea 10 episoade şi, dacă totul va merge foarte bine, producătorii se gândesc şi la al treilea sezon', este anunţul care a apărut pe pagina de Twitter a producţiei „The Protector'.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare