; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto: Cabral şi Andreea sunt primii când vine vorba de mişcare

19 April 2012

Când vor să facă mişcare în aer liber, Cabral şi soţia sa, Andreea, nu ţin cont că este sărbătoare sau vreme urâtă. Astfel că, anul acesta de Paşte, ei au avut timp să petreacă alături de familie şi prieteni, să mănânce produse tradiţionale, dar şi să iasă în parc cu bicicleta.

Pe Cabral şi Andreea ploaia din Noaptea de Înviere nu i-a ţinut în casă. S-au echipat corespunzător şi s-au îndreptat spre biserică:

Cu toate că sâmbătă ploaia n-a stat nici măcar la miezul nopţii, ne-am îmbrăcat gros şi am plecat la slujba de Înviere, să luăm Lumină. Noroc cu umbrela din maşină, sub care – cu chiu cu vai – ne-am adăpostit şase persoane. Bineînţeles că ne-am întors acasă cu hainele mai mult ude, dar a meritat', a povestit Andreea.

A doua zi de Paşte, vremea însorită i-a determinat pe cei doi să petreacă ore bune în parc: După două zile de odihnă, râs, poveşti şi mâncare bună a ieşit soarele, aşa că am scos rolele şi bicicleta la aer. Luni, în a doua zi de Paşte, am fost în parc şi am ars toate caloriile', a mai zis soţia lui Cabral.

cabral-pe-bicla-1_resize

Picture 3 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare