; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cabral şi Andreea s-au întors din China

21 May 2012

Cabral şi soţia sa, Andreea Pătraşcu s-au întors din China, acolo unde, după cum povestesc cei doi, au găsit atât trecutul, cât şi viitorul. Având în vedere că a fost prima lor vacanţă în Asia, “la capătul Pământului”, ei au fost încântaţi să descopere o lume nouă.

Aşa cum ne aşteptam, am descoperit o lume nouă – acolo – la capătul Pământului, după 20 de ore de drum. Am plecat o săptămână la Shanghai la o conferinţă internaţională pe tema tehnologiilor de ultimă oră. În cele două zile ale conferinţei ne-am simţit în viitor, iar în zilele care au urmat conferinţei am vizitat oraşul şi principalele lor obiective turistice… Oriental Pearl, Zhujiajiao – Veneţia Shanghaiului, Templul Jade Buddha, Grădina Yu, Bund-ul – promenada de pe malul râului Huangpu', povesteşte prezentatorul emisiunii Poveştiri de noapte' de la Acasă.

Poftă bună!

Cei doi au fost extrem de uimiţi de ciudăţeniile de preparate culinare pe care le întâlneai pe stradă:

Mâncărurile, mai ales unele dintre cele de pe stradă, lasă un european cu stomacul interzis: gheare de găină pane, grăsime de porc frecată cu usturoi, gândacei cu sos şi miriapozi crispy-strips… ni se făcuse o frumuseţe de dor de-o sarma sinceră, o ciorbă ca la mama acasă şi de-un mic. Ba chiar şi de-o shaorma!

În plus, s-a confirmat ceva ce ştiam, teoretic, de mult: mâncarea chinezească pe care o mâncăm noi în Europa nu are nicio legătură cu mâncarea chinezească tradiţională', completează Cabral.

Vezi poze din China:

dsc_1553_resize

Picture 1 of 10

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare