; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea si cabral

FOTO. Cabral și Andreea Ibacka i-au organizat o petrecere fetiței lor. „Și-a cunoscut viitoarele prietene”

01 April 2019

Cabral și Andreea Ibacka au organizat o super petrecere pentru fiica lor, Namiko, la care au fost prezenți  alți bebeluși, viitorii ei prieteni și prietene. De asemenea, prietenii de familie le-au fost alături acestora. Prezentatorul tv a postat pe contul de socializare o imagine, care a stârnit amuzamentul tuturor. 

 

De la eveniment nu au lipsit baloanele, farfuriile colorate, coifurile de petrecere și tot felul de bannere care anunțau că în Berceni, unde locuiesc cei doi fericiți părinți, este mare petrecere. De asemenea, Andreea și Cabral au purtat două perechi de pampoane asemănătoare pe cap, pentru a se diferenția de restul invitaților.

„Ursulica curioasă și-a cunoscut viitoarele prietene', a scris Andreea Ibacka pe Instagram. „Prima ei petrecere pentru copii', a adăugat aceasta. „Așa arată o petrecere de copii în Berceni', a completat și soțul ei, Cabral. 

Andreea Ibacka a devenit pentru prima oară mamă, la sfârșitul anului trecut. Deși a vrut să nască natural, soția lui Cabral nu a putut face asta, pentru că fetița a fost prea mare. Astfel că, medicii au decis să îi facă cezariană. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare