; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral

FOTO. Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți: „Pitica e bine”. Iată prima fotografie cu bebelușul!

05 December 2018

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți. Andreea Ibacka a a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ieri, 4 decembrie.

Și cum fericirea nu putea fi mai mare, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii', difuzată de PRO TV, a făcut publică prima imagine cu micuța sa, a cărei nume nu l-a făcut încă public. 

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! 
În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sorsa a mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea', a spus Cabral. 

De curând cuplul Ibacka a terminat renovările în casă pentru a o primi cum se cuvine pe micuța lor, bebelușa fiind primul copil al cuplului. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

 

CITEȘTE ȘI:

Cabral face noi dezvăluiri despre noua emisiune de la PRO TV, „Cântă acum cu mine', show-ul cu 100 de jurați

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare