; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

59810714_460479184702732_2657582329927923228_n

FOTO. Burak Özçivit, schimbare radicală de look pentru al doilea sezon al serialului „Kuruluş Osman”

09 September 2020

Burak Özçivit se află în plină activitate profesională, fiind de când s-a ridicat starea de urgență pe platourile de filmare ale sezonului doi „Kuruluş Osman'.

Primul sezon este difuzat în prezent în Turcia și se bucură de raiting foarte mare, însă pentru al doilea sezon al serialului turcesc, protagonistul a fost nevoit să recurgă la o schimbare neașteptată de look.

Dacă pentru primul sezon Burak și-a lăsat barba mare și părul lung, acum actorul s-a tuns scurt, postând pe Instagram o serie de fotografii alături de mesajul : „Adio păr lung', părând extrem de fericit de schimbarea făcută.

„O astfel de barbă foarte mare nu se potrivește cu Burak. Dar, desigur, aceasta este imaginea pentru rolul lui Osman Gazi. Este interesant să vedem continuarea acestei serii', a mai împărtășit Burak.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Kısa saç ? – Uzun saç?

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on


Deși fanii actorului n-au părut încântați de noua sa tunsoare,soția sa, Fahriye Evcen s-a arătat entuziasmată de faptul că partenerul său a scăpat de plete:

„Întotdeauna ai fost bine, însă cel mai mult îmi place așa', a scris Farihe într-un comentariu, făcând referire la părul scurt al soțului ei.

 Acțiunea serialului „Kuruluş Osman' se petrece la sfârșitul anilor 1200 și îl are în centru pe Osman Gazi (interpretat  de charismaticul Burak Özçivit), fiul lui Ertuğrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman, și este o continuare a altui serial de mare succes în Turcia, „Diriliş: Ertuğrul’. 

Producătorul Mehmet Bozdağ a fost foarte atent la detalii, așa că, pentru primul sezon timp de 9 luni, toți actorii s-au antrenat asiduu, devenind maeștri în călărie, scrimă, luptă corp la corp și coregrafie. Timp de mai multe săptămâni au participat la antrenamente militare în munți și păduri, antrenamentele fiind supervizate de ofițeri în rezervă din forțele speciale turce. Ba chiar, scrie presa turcă, echipa  a fost împărțită în două grupuri care s-au luptat între ele, unul dintre ele fiind condus de Burak Özçivit. 

Pe lângă genul acesta de pregătire fizică, actorii din echipă au participat la cursuri despre istoria și viața socială din acea perioadă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare