; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak Özçivit („Dragoste infinită”, Kanal D) (1)

FOTO. Burak Özçivit („Dragoste infinită”, Kanal D), electrizant în „noaptea henna” de dinainte de nuntă

26 June 2017

Frumosul actor turc Burak Özçivit (32 de ani) a avut weekendul acesta două motive de sărbătoare: în primul rând Ramazan Bayram-ul (specific musulmanilor), iar în al doilea rând, „noaptea henna' („Kina Gecesi'), o tradiţie ţinută de viitori miri în Turcia înainte de nuntă.

În cadrul petrecerii care a avut loc cu această ocazie, Burak a cântat şi a dansat, în timp ce viitoarei lui mirese, Fahriye Evcen (31 de ani), i-a fost aplicată henna pe mâini.

„Nu-i aşa că trebuie să joc şi eu în seara mea cu henna?', a scris Burak fericit pe Facebook, unde a urcat şi un filmuleţ.

La „noaptea henna' au fost prezente mama lui Burak şi sora acestuia, dar şi buna prietena a lui Fahriye, actriţa Sinem Kobal.

 Vezi galeria foto >

Pe 29 iunie, Burak şi Fahriye vor fi cununaţi civil de primarul Districtului Beșiktaș şi vor petrecere alături de invitaţii lor la Sait Halim Pasha, un conac otoman superb din secolul al XIX-lea, situat în „inima Bosforului'.

Serialul „Dragoste infinită' (difuzat la noi de Kanal D), în care Burak joacă rolul principal, s-a terminat în Turcia pe 21 iunie. La noi, ultimul episod va fi difuzat vineri, 7 iulie.

Vedeţi aici cum dansează Burak la „noaptea henna':

https://www.facebook.com/burakozcivit34/videos/226226704552994/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare