; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kemal

Foto: Burak Özçivit, aşa cum nu l-aţi mai văzut într-un film

29 September 2017

Nici nu a terminat bine filmările la comedia romantică „Kardeșim benim 2', care va avea premiera pe marile ecrane din Turcia pe 24 noiembrie, că Burak Özçivit (32 de ani) a acceptat să facă parte dintr-un nou proiect cinematografic, un film în care îi va da replica lui Kerem Bürsin. Pelicula se numeşte „Can Feda' şi va ajunge la cinema în Turcia pe 23 februarie 2018.

Conform sozcu.com.tr, va avea multe scene de acţiune şi va spune povestea unei „frumoase prietenii' dintre doi soldaţi, interpretaţi de Burak şi Kerem. De aceea, pentru rolurile din această peliculă, cei doi actori vor petrece mult timp la sala de forţă. Într-un nou serial Burak Özçivit (Kemal din „Dragoste infinită') va putea fi văzut în ţara sa natală de-abia în 2018, la postul Star TV.

Cine este Kerem Bürsin, colegul lui Burak

Kerem Bürsin (iubitul actriţei Serenay Sarikaya) a obţinut, de curând, premiul pentru „Cel mai bun actor', în cadrul galei „Seoul International Drama Awards 2017', pentru interpretarea din serialul „Bu Şehir Arkandan Gelecek'.

Producţia „Bu Şehir Arkandan Gelecek' (în engleză: „Heart of The City'), în care Kerem  face pereche cu Leyla Lydia Tuğutlu (Miss Turcia în 2008), a fost cumpărată şi de postul Happy Channel. Kerem (30 de ani) şi Burak sunt prieteni buni şi în viaţa reală, Kerem fiind prezent la nunta lui Burak cu Fahriye Evcen de la sfârşitul lunii iunie.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare