; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Brad Pitt iubește din nou. Cine este femeia alături de care și-a refăcut viața

26 September 2019

Umblă vorba pe la Hollywood că Brad Pitt şi-a refăcut viaţa amoroasă după separarea de acum trei ani de actriţa Angelina Jolie, mama celor şase copii ai lui. Publicația Us Weekly a dezvăluit că actorul se întâlnește acum cu Sat Hari Khalsa, designer de bijuterii în vârstă de 50 de ani. 

 

 

Pitt și Khalsa au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2018 la Gala Conservatorului de Muzică Silverlake din Los Angeles. De asemenea, surse au afirmat pentru publicația mai sus menționată că  Khalsa călătorea cu Pitt, când participă la premierele noului său film Ad Astra. Sursa revistiei a spus că Pitt este foarte atras de Khalsa pentru că îi hrănește latura spirituală, cei doi având multe în comun.

„Este foarte puternică și are o mentalitate frumoasa. Acesta este și lucrul de care e atras actorul la ea'. De asemenea, iubește că ea nu este actriță. „În această etapă a vieții sale, îl interesează doar femeile care nu fac parte din industrie', a preiczat sursa.

Brad Pitt nu este încă pregătit pentru o relație serioasă, sursa menționând că „nu îi stă mintea la așa ceva, dar Set este foarte specială pentru el'. 

sursa foto BFA. com

sursa foto BFA. com

Pe de altă parte, la scurt timp după apariția articolului semnat de Us Weekly, cei de la E! au blamat povestea scrisă de Us precizând că este o poveste inventată și că presupusa relație dintre cei doi este „în totalitate falsă'. Prezența designerului de bijuterii lângă Brad Pitt a fost din pură prietenie. O sursă a povestit pentru cei de la E! că cei doi sunt „prieteni apropiați' și că Khalsa l-a ajutat pe Brad Pitt în dezvoltarea sa spirituală: 

„Ea îi este sprijin și îndrumător. A fost ca o gură de aer proaspăt în viața lui și l-a ajutat din punct de vedere spiritual. Brad simte că are multe de învățat pentru a deveni un om mai bun'. 

 

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare