; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto brad pitt

FOTO. Brad Pitt a prezentat vremea în cadrul unui show online

22 April 2020

Brad Pitt a avut o apariție neașteptată în cadrul show-ului Some Good News prezentat de John Krasinski. Emisiunea lui John transmisă online, chiar de la el de acasă, încearcă să aducă oamenilor zâmbetul pe buze, în această perioadă de izolare. Și, aparent, chiar reușește să înveselească oamenii cu ajutorul invitațiilor săi. Într-unul dintre cele mai recente episoade, Brad Pitt apare pe post de prezentator de meteo, iar asta i-a încântat pe fanii actorului.

„Ar trebui să vedem cum e vremea. Brad, cum arată acolo?', a spus John în timpul emisiunii. Iar răspunsul la întrebarea sa a venit dintr-un fragment din filmul Once upon a time în Hollywood. Fragmentul îl prezintă pe Brad Pitt, actorul din rolul secundar al filmului, ieșind pe fereastră și analizând starea vremii. „Arată destul de bine', spune Brad.

brad pitt

brad pitt

În același episod, John i-a avut invitați și pe Billie Eilish, Jonas Brothers, Chance the Rapper și Rainn Wilson. Nick, Joe și Kevin Jonas au bucurat publicul cântând, iar Chance a dansat pe melodia sa, All we got.

 

Recent, Brad Pitt a apărut și în cadrul emisiunii  a Property Brothers, Celebrity IOU, în care Drew și Jonathan Scott oferă celebrităților posibilitatea de a surprinde oameni importanți din viața lor cu proiecte speciale de renovare. În timpul premierei, actorul a renovat alături de aceștia un garaj pentru buna sa prietenă Jean Black, transformându-l într-o casă de oaspeți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare