; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Benaffleckap_hdv

FOTO. Ben Affleck iubește din nou! Cine este noua parteneră a actorului

09 March 2020

Ben Affleck și actrița Ana de Armas, cunoscută pentru rolul din pelicula „Knives Out'/ „La cuțite', formează un cuplu și au petrecut ultimele zile în Cuba, țara de origine a actriței.

O sursă a declarat pentru People că Ben Affleck și Ana de Armas au părăsit Havana sâmbătă seara și au fost văzuți sărutându-se în aeroport, înainte de a se îmbarca în avionul privat.

„Este foarte sigur faptul că cei doi formează un cuplu', a mai declarat sursa.

Zilele trecute, Affleck, în vârstă de 47 de ani, și de Armas, 31 de ani, au fost surprinși în mai multe ocazii în Havana și chiar au acceptat să se fotografieze cu fanii care le-au solicitat acest lucru.

Potrivit celor de la PageSix, Affleck și de Armas s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Filmările au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi, însă momentan aceasta nu a fost confirmată de reprezentanții lor.

 
 

Recent, Ben Affleck a vorbit într-un interviu despre faptul că divorțul de Jennifer Garner reprezintă unul dintre cele mai mari regrete din viața lui și cum problemele din viața sa de cuplu l-au determinat să revină la vechiul obicei, alcoolul.

Acesta a declarat că „Am băut alcool aproximativ normal pentru o perioadă de timp', dar odată ce căsnicia lui suferea și alcoolul era din ce în ce mai prezent și a creat și mai multe probleme pentru viața sa de cuplu.

În anul 2018, după 13 ani de căsnicie, Affleck și Garner au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au împreună 3 copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, 7 ani.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare