; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Aventuri cu măicuțe în “Spitalul de demență”

08 November 2012

Diseară, de la 22.00, imediat după meciul Steaua-Molde, Spitalul de demență' prezintă un caz inspirat din realitate. O măicuță vine în cel mai trăsnit spital cu o problemă pe care nu știe cum s-o rezolve: este balonată'. De aici se declanșează o întreagă nebunie!

Va sosi în cele din urmă și părintele cu care măicuța a avut o relație și care va lămuri întreaga tărășenie: la sfânta împărtășanie, măicuța a băut toate sticlele de vin roșu, a uitat tot, a uitat de jurământ și și-a făcut de cap. Cum vor rezolva aceștia problema în momentul în care în spital va apărea presa, dornică să dezbată acest subiect, veți afla in episodul de astăzi.

Tot azi, Lili Stripu (Andreea Doinea) își continuă atacul la adresa doctorului Ciupercă (Claudiu Maier), cu care vrea să se mărite. După ce acesta i-a greșit pentru a doua oară implantul, Lili e distrusă pentru că știe ca nimeni nu o va mai lua de nevastă. Ea vine în spital împreună cu verișoara ei, care îl amenință pe doctor că dacă a doua zi nu se prezintă la starea civilă, va avea o soartă demnă de tot plânsul.

img_6762

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare