; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Esmeralda

FOTO. Au apărut detalii noi despre remake-ul telenovelei „Esmeralda”

29 August 2017

De când am aflat că Televisa va face un remake al telenovelei „Esmeralda', care i-a avut ca protagoniști pe Leticia Calderon și Fernando Colunga, noi detalii și fotografii au apărut despre noua versiune a telenovelei care se va numi „Sin tu mirada' (în traducere „Fără privirea ta').

 

Claudia Martin (27 de ani) a început deja repetițiile pentru primul său rol principal într-o telenovelă, informează peopleenespanol.com. Ochii săi verzi superbi au fost elementul care l-a convins pe producătorul telenovelei să o aleagă pe Claudia. Spre deosebire de telenovela din 1997, de data aceasta personajul principal se va numi Marina.

Noua versiune a telenovelei de mare succes „Esmeralda' (1997) și-a ales și protagonistul. Dintr-o lungă listă de actori, cel care a reușit să îl convingă pe producătorul Ignacio Sanda, dar și cel care îi va lua locul lui Fernando Colunga în poveste este Osvaldo de Leon.

Osvaldo de Leon are 33 de ani și a devenit cunoscut în lumea telenovelelor datorită personajelor pe care le-a interpretat în „Viață de împrumut' („Mentir para vivir'), „Spune-mi că ești a mea' („Lo que la vida me robo') sau Pe cuvânt de femeie' (Palabra de mujer').

 „Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu, producătorului Ignacio Sanda și companiei Televisa. Știu că va fi un mare proiect', a scris actorul pe rețelele de socializare alături de o fotografie cu Claudia Martin.

Eduardo Santamarina („Rubi') va fi unul din personajele negative din poveste, chiar dacă și el a rămas fără contract de exclusivitate cu Televisa, așa cum s-a întâmplat recent și cu Fernando Colunga.

Alături de Eduardo Santamarina vor completa distribuția telenovelei marea actriță Ana Martin („Amor real'),  Claudia Ramirez („Dragostea nu moare') și Carlos de la Mota („De trei ori Ana').

 

Telenovela „Sin tu mirada' va avea premiera în Mexic pe 13 noiembrie la ora 17:30 pe programul „Las Estrellas'.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare