; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asli Enver

FOTO. Asli Enver („Mireasa din Istanbul”) s-a împăcat cu fostul iubit, Murat Boz

26 November 2018

Protagonista serialului Mireasa din Istanbul', Aslı Enver (34 de ani) zâmbeşte din nou şi are motive bine întemeiate. Conform cnnturk.com, ea s-a împăcat cu fostul ei iubit, actorul şi cântăreţul Murat Boz, după 7 luni în care au stat despărţiţi. Se pare că cei doi au continuat să ţină unul la celălalt, iar prietenii lor ştiind acest lucru au făcut tot posibilul să-i readucă împreună. Mai mult, cei doi au început să se urmărească din nou pe conturile de Instagram.

Asli şi Murat s-au despărţit în luna aprilie a acestui an, după doi ani şi jumătate de relaţie, din cauza geloziei actriţei, dar şi din cauza programului lor foarte încărcat. Asli a tot încercat de atunci să-l uite pe Murat, însă nu a reuşit. În luna august, am fost curioşi să aflăm cum se mai simte după despărţire, aşa că am întrebat-o pe Asli cum mai stă cu dragostea, iar actriţa ne-a dat de înţeles, la vremea aceea, că încă se mai gândeşte la fostul iubit:

Sunt o femeie cerebrală, ancorată în realitate şi cred că unele lucruri nu se întâmplă fără un rost, fie că ne place sau nu. Am trecut peste… sau nu, habar nu am, cert este că viaţa este minunată şi mă bucur din plin de tot ceea ce îmi oferă'.

Sezonul doi al serialului Mireasa din Istanbul', în care Asli face pereche cu Özcan Deniz, va ajunge la final la Kanal D în prima jumătate a lunii decembrie. La turci, sezonul 3 al acestei producţii este în plină desfăşurare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare