; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Leşin pe capete la „Next Top Model”

23 September 2011

Emoţii mari, aseară, printre concurentele „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. A fost prima eliminare din cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului, iar în timpul evaluării fotografiilor fetele au leşinat pe capete. De trei ori, Cătălin şi Liviu Ionescu au fost nevoiţi să le scoată pe braţe pe concurente.

În ediţia de ieri a show-ului a avut loc cea dintâi jurizare. Prima sută de metri din parcursul drumului către culmile modellingului s-a dovedit de-a dreptul epuizantă pentru fetele intrate în concurs. Şi a fost doar începutul, le-a avertizat Cătălin.

Iată-ne la finalul unui episod în care vom avea, din păcate, şi o primă eliminare. Ne aflăm alături de un juriu extraordinar, după cum bine ştiţi, pentru că aţi lucrat deja împreună. Acestea fiind spuse o să trecem la evaluarea voastră după prima şedinţă foto.

Cătălin Botezatu nu s-a putut abţine să nu o apostrofeze pe una dintre concurente: „Ai venit la discotecă? Fă un pas în faţă! Fără număr, fără număr…ce-s cu paietele alea la o eliminare de model? Este ultima oară când accept aşa ceva!'.

Apoi, rând pe rând, fetele au trecut toate prin filtrul acid al juriului. Fie că era vorba de atitudine, de mimică, de aspectul fizic, niciuna dintre concurente nu a primit nota maximă. Emoţionate peste măsură şi foarte obosite, fetele au leşinat pe capete. De trei ori membrii juriului au trebuit să intervină şi să le scoată pe braţe pe concurente. Au văzut negru în faţa ochilor şi nu au mai putut să se ţină pe picoare.

După jurizarea finală, Botezatu le-a spus concurentelor că momentul cel greu a sosit. „Cele care vor primi în această seară fotografia înseamnă că vor rămâne alături de noi în această mare-mare confruntare'.

După lungi momente de chin şi aşteptare, Florentina a primit cea din urmă fotografie. Primul episod s-a încheiat astfel neaşteptat, cu două eliminări: roşcata Iasmina şi carismatica Miruna.

Pe mai departe, 14 concurente au rămas în lupta pentru titulatura de Next Top Model al României.

asear-s-a-leinat-pe-capete-la-next-top-model-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare