; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Öteki Taraf

FOTO: Aşa arată pozele de promovare ale filmului „Öteki Taraf” cu Özcan Deniz, Meryem Uzerli şi Aslı Enver

01 September 2017

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului în Turcia, thriller-ul „Öteki Taraf' (în traducere „Cealaltă parte'), are o distribuţie de primă-mână, mai precis pe Özcan Deniz, Meryem Uzerli şi Aslı Enver în rolurile principale.

Pelicula va avea premiera în ţara de origine pe 8 decembrie şi are deja un afiş de promovare, trailerul lăsându-se aşteptat.

Özcan Deniz joacă în prezent în serialul „İstanbullu Gelin' („Mireasa din Istanbul'), difuzat de postul turcesc Star TV, alături de frumoasa Asli Enver (colega lui din „Öteki Taraf'), dar şi de Salih Bademci (Sinem din „Preţul dragostei').

Pentru filmul „Öteki Taraf', Asli a renunţat să joace în comedia romantică „Kardeşim benim 2', alături de Murat Boz şi Burak Özçivit.

Pe micile noastre ecarne pe Özcan Deniz l-aţi văzut în „Ziua în care mi s-a scris destinul', „Trandafirul negru', „O poveste de dragoste', „Havin – două vieţi, o dragoste', pe Meryem în rolul sultanei Hurrem în producţia „Suleyman Magnificul', iar pe Asli în „Iarna răzbunării'.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare