; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Balan si Ella

FOTO. Apariție încântătoare la gala premiilor TVMania 2019. Ce a făcut Ella, fiica Andreei Bălan, când a ridicat premiul emisiunii „Te cunosc de undeva”

27 November 2019

Andreea Bălan și-a făcut apariția luni seară, la Gala Premiilor TVMania alături de fiica sa cea mare, Ella Maya în vârstă de 3 ani. Micuța a urcat pe scenă alături de mama ei, pentru a lua trofeul pentru “Te cunosc de undeva” (Antena 1), desemnată cea mai bună emisiune de divertisment.

Obișnuită cu camerele de filmat, având în vedere că Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea fac vloguri de familie, micuța Ella a fost dezinvoltă și entuziasmată pe scena Teatrului Național „I. L. Caragiale' din București.  Câteva minute mai târziu Ella deja intrase în atmosferă și și-a însoțit mama la panou, pentru o rundă de poze.

 În momentul în care echipa de „Te cunosc de undeva' a urcat pe scenă pentru a lua trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment', Ella Maya le-a fost alături. Mai mult, diploma a fost ridicată chiar de fiica Andreei Bălan, pe care a „ronțăit-o' la propriu spre amuzamentul invitaților. 

Ella a dorit să se fotografieze nu doar cu colegii mamei sale ci și cu vedetele trustului concurent, echipa de știri de la Pro TV :). 

 

CREDIT FOTO: Dumitru Anghelescu si Elena Driu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare