; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonio Pasarelli

FOTO. Antonio Pasarelli și-a lansat emisiunea „La piață cu Antonio Pasarelli” în cadrul unui eveniment

15 September 2017

De luni, 18 septembrie, TV Paprika difuzează o nouă emisiune cu îndrăgitul bucătar Antonio Pasarelli.  Formatul filmat în vara aceasta, în piețe din întreaga țară, își propune să ne îndemne să gătim mai des cu legume proaspete, cumpărate de la piețarii autohtoni, care le-au cultivat în apropiere.

 

În cadrul evenimentului de lansare, Antonio a gătit risotto cu supă de legume din piață, șofran și cremă de parmezan.

Și a mărturisit că este „unul dintre bucătarii cei mai neserioși din România. Bucătăria este un mod de a trăi și nu o fac încruntat. În bucătăria mea e altfel de atmosferă'. Atmosferă care s-a simțit din plin la fața locului, unde Antonio a transmis aceeași energie bună ca cea pe care a acumulat-o la filmări. „O supă din roșii cultivate cu dragoste de o bunicuță este incredibilă', a povestit bucătarul de 58 de ani. „Mulțumesc TV Paprika pentru că în fiecare an mă ajută să descopăr lucruri minunate'. De data aceasta, a descoperit o Românie „incredibil de frumoasă, plină de tradiții și de lucruri bune. Îmi place foarte mult să mă întâlnesc cu oameni care îmi dau energie', a povestit el în cadrul evenimentului.

 

Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli' începe pe 18 septembrie, la TV Paprika, și va fi difuzată de luni până vineri, la ora 21:30. Apoi, din 7 octombrie, TV Paprika a pregătit două noi premiere: versiunile cehă și maghiară ale emisiunii. De la ora 10:00, începe „Marketa la piaţă' (cu Marketa Hrubesova) și, de la 10:30, „Dóra la piaţă' (cu Dóra Havas). Fiecare nou episod al celor două emisiuni va fi difuzat sâmbăta și duminica, la aceleași ore.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare