; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani otil si razvan simion chefi la cutite cu vedete

FOTO. Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite” cu vedete

13 October 2016

În curând, Antena 1 va difuza o ediție specială „Chefi la cuțite', în care concurenți nu vor fi oameni obișnuiți. Potrivit unui comunicat Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primesc provocarea de a se întrece în bucătărie cu trei echipe formate, de această dată, din vedete.

[Not a valid template]

Echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani', Șerban Copoț, Andrei Aradits sau Nicolai Tand sunt doar câțiva dintre cei care toamna aceasta își vor pune la bătaie talentul culinar pentru a obține un loc într-una din echipele conduse de cei trei chefi.

Mecanismul ediției speciale este același ca în formatul cu care sunteți deja obișnuiți. Etapa degustării pe nevăzute va aduce în fața celor trei jurați farfurii gătite de mai multe vedete care speră să îi convingă pe aceștia că au toate atuurile pentru a intra în luptă.

„Am filmat deja pentru această etapă și pot să vă spun că au fost câteva nume de vedete care m-au surprins plăcut atunci când am aflat ce gătiseră. Nu mă așteptam', spune Cătălin Scărlătescu.

La rândul lui, Sorin Bontea adaugă: „Vedetele din această ediție specială au parte de exact același scenariu prin care trec concurenții pe care îi vedeți la „Chefi la cuțite'. Vin, gătesc, se străduiesc să facă într-o oră o farfurie cu care să ne convingă, iar noi degustăm și jurizăm pe nevăzute. Apoi, cei care primesc cuțitele, întră în etapa testării și dintre aceștia ne vom alege echipele'.

„A fost interesant să vedem atâtea vedete la treabă', spune și Florin Dumitrescu. „Nu mă așteptam ca unii dintre ei chiar să găteasca, Nicolai Tand ne-a uns pe suflet cu ceva ce nu am mai mâncat de mult timp și mă bucur că am gustat în sfârșit din ceva gătit de prietenul Aradits'.

Așa se face că în etapa confruntărilor, cei trei chefi se vor întrece împreună cu echipele lor formate din câte trei vedete. Care sunt cele 9 vedete care ajung în echipele roșie, gri și neagră, prin ce probe vor fi supuse atunci când ajung la bancul de lucru, cu ce preparate vor dori să impresioneze și, mai ales, ce vedetă va câștiga, veți afla din ediția specială „Chefi la cuțite' ce va fi difuzată în curând de Antena 1.

 

Alte articole:

1. FOTO. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele de la „Chefi la cuțite'

2. „Chefi la cuțite' (Antena 1) începe preselecțiile pentru sezonul trei

3. Balerinul Ovidiu Danci, printre concurenții „Chefi la cuțite'

4. Chef Bontea pierde un pariu și primește o pedeapsă

5. Sorin Bontea s-a delectat în vacanță cu miel la proțap și snorkeling

6. Florin Dumitrescu, surprins la filmările „Chefi la cuțite' de fetițele lui

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare