; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite vedete 2

FOTO. Antena 1 anunță o ediție specială „Chefi la cuțite”. Ce vedete trec la cratiță

23 November 2016

Antena 1 pregătește o ediție specială a emisiunii „Chefi la cuțite' în care concurenți vor fi vedete precum Andrei Aradits, Maria Buză și Mirela Boureanu Vaida.

Săptămâna viitoare, pe 28 și 29 noiembrie, de la ora 20.30, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi față în față cu farfurii gătite de vedete, le vor degusta pe nevăzute, iar surprizele care se li se vor dezvălui în spatele ușilor îi vor face să aibă cele mai savuroase reacții.

chefi-la-cutite-vedete-2

 

Așa se face că în etapa de preselecții și degustări pe nevăzute, mai multe vedete vor găti la „Chefi la cuțite' pentru a-i convinge pe cei trei jurați să îi aleagă în echipele lor.

Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu își vor ascuți cuțitele, vor scoate de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și își vor condimenta farfuriile cu multă imaginație pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe.

Dintre aceștia, fiecare chef își va alege câte doi oameni pentru a-și forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

Cei trei chefi vor degusta preparate foarte diferite, de la ciocolată de casă, la pește sau paste făcute chiar acolo, iar pariurile se vor ține lanț. Ce vedetă s-ar putea ascunde în spatele fiecărei farfurii, ce surprize se află dincolo de ușile închise și, mai ales pe cine s-ar putea ei baza în formarea echipelor? Nu vor lipsi momentele haioase, provocate în special de dezvăluirea vedetei care a gătit un preparat anume, nu vor lipsi nici surprizele plăcute, mai ales cele venite din partea unor oameni despre care chefii habar nu aveau că știu să gătească, la fel cum nu va lipsi nici voia bună sau muzica din platoul „Chefi la cuțite'.

[Not a valid template]

Ediția specială a emisiunii are și un premiu, în valoare de 3000 de euro, care va fi donat de echipa câștigătoare pentru o cauză nobilă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Cristian Voicu este câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite'

Alex Bălan și Cristian Voicu se întrec în finala „Chefi la cuțite'

FOTO. Cine sunt semifinalistii „Chefi la cuțite' și ce surpriză a avut chef Dumitrescu

După ultima confruntare între chefi, la „Chefi la cuțite' se aleg semifinaliștii

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare