; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer

FOTO. Angelique Boyer a început filmările la noua ei telenovelă. Cum arată acum actriţa?

02 July 2018

În urmă cu două săptămâni, actriţa mexicană Angelique Boyer a revenit pe platourile de filmare pentru noua ei telenovelă, „Contracara'. Înainte de a începe filmările, Angeliuqe s-a relaxat pe plajele din Mexic alături de iubitul ei, Sebastian Rulli, cei doi fiind împătimiţi ai sporturilor nautice.

În noul ei proiect tv, Angelique face pereche cu actorul Michel Brown, însă va juca şi alături de Alejandro Nones, care, în urmă cu 8 ani, a lucrat alături de ea la serialul „Teresa'. Cândva am fost Teresa şi Paulo. Azi suntem Lucía şi Johny', a scris Alejandro pe Instagram, în dreptul unei fotografii.

Povestea telenovelei începe în momentul în care un magnat media este ucis în ziua nunții sale, iar în același timp un ucigaș din Statele Unite este executat într-un scaun electric. Sufletul magnatului se reîncarnează în corpul unui bărbat și, la rândul său, sufletul ucigașului ajunge să se reîncarneze într-un profesor de antropologie. Fiecare dintre ei va trebui acum să se obişnuiască nu numai cu un nou corp, ci și cu un nou spirit.

Telenovela „Contracara' este o colaborare Televisa – Univision şi este produsă de W Studios. Ultima oară, pe Angelique aţi văzut-o pe micile ecrane în telenovela „De trei ori Ana', la Happy Channel. Pe 4 iulie, frumoasa actriţă va împlini 30 de ani.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare