; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andrei Aradits s-a îndrăgostit de Grecia!

30 August 2011

Actorul, care filmează de zor pentru noul sezon din Narcisa: Iubiri nelegiuite', şi-a petrecut pentru al treilea an vacanţa de vară în Grecia.

Andrei Aradits, cel care îi dă viaţă lui Cristian în telenovela Narcisa: Iubiri nelegiuite', s-a relaxat vara aceasta alături de soţia sa, Andreea, şi băieţelul lor Eric, în vârstă de şase ani, în Corfu, Grecia.

Am mers aici, al treilea an, iar motivul pentru care a mers este Eric. El s-a îndrăgostit de Aris, magnificul dansator cu foc, ospătarul nostru şi băiatul patronului, care l-a surclasat chiar pe Spiderman. Şi iată cum, seară de seară, trebuia să ne aflăm în acelaşi loc, nu cumva să pierdem dansul tradiţional în care se sparg farfurii', a povestit actorul de 37 de ani.

Andrei a fost impresionat de ospitalitatea grecilor, de apa turcoaz, şi bineînţeles de bucătăria tradiţională: După fiecare masă, în orice loc, mă simţeam aproape obligat să mai vin o dată. Pentru că serviciile sunt minunate şi oamenii sunt calzi', a zis el.

Deşi putea să aleagă destinaţii exotice precum Zanzibar, Honolulu, Kamciatka', vedeta Antenei 1 spune că preferă în continuare Grecia: Uneori sunt în stare să mănânc acelaşi lucru chiar o săptămână. O fi semn de bătrâneţe? Sau pur şi simplu iubesc Grecia?', glumeşte el.

Întors cu forţe proaspete de pe tărâmuri elene, Andrei Aradits a început filmările pentru Narcisa – Iubiri nelegiuite' (acesta este numele noului sezon al telenovelei care a făcut furori la Antena 1). Personajul interpretat de Aradits, Cristian, nu a murit la sfârşitul sezonului trecut şi se întoarce ca să dea viaţa peste cap tuturor.

andrei-aradits-vacanta-5

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare