; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_5873 Custom Name

FOTO: Andrei Andrei este noul „Burlac” de la Antena 1 | Când începe show-ul

08 December 2014

Andrei Andrei este noul tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul', ajuns deja la cel de-al V-lea sezon. Show-ul, care va debuta în luna ianuarie a anului viitor, îl are ca protagonist pe Andrei (31 de ani), un fotomodel de succes care a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie.

[Not a valid template]

„Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar în timp, la distanță, se destrămau. Eu sunt tot timpul în căutarea acelei partenere. Show-ul „Burlacul' mi-a dat posibilitatea să-mi măresc șansele de a-mi atinge scopul într-un timp scurt.', a recunoscut Andrei, cel care speră acum să-și cunoască la „Burlacul' aleasa.

20 de concurente își dezvăluie armele de seducție pentru a-l cuceri pe Andrei la începutul anului viitor. Doar 10 dintre ele vor reuși să treacă de prima ediție.

Deși este foarte obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, Andrei a declarat că fimările pentru această emisiune au fost total diferite de ceea ce a făcut el până acum.

„La orice filmare normală există un scenariu învățat și repetat înainte. Totul se știe până în cel mai mic detaliu. Ei bine, la „Burlacul' lucrurile au stat cu totul altfel. A trebuit să-mi creez propriul scenariu, cu propriile sentimente și propriile vorbe. Mi-a luat puțin să scap de emoții, dar filmărie au decurs fără incidente și am fost tratat regește. Sunt foarte recunoscător echipei de producție pentru modul în care m-a răsfățat', a declarat noul burlac al Antenei 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare