; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andreea Raicu s-a îndrăgostit de Thailanda

01 August 2011

Deşi a vizitat Thailanda de cel puţin zece ori, Andreea Raicu pare că nu se satură de frumuseţile Bangkokului şi spune că nu ştie nici jumătate din lucrurile frumoase de acolo.

Plouă, dar tot e frumos. De fiecare dată când merg în Thailanda descopăr lucruri noi…Am fost de cel puţin 10 ori şi am senzaţia că nu am văzut nici măcar un sfert din câte are ţara asta minunată!', a scris Andreea Raicu pe Facebook.

Andreea Raicu a povestit pe blog că munca în Thailanda poate fi chiar odihnitoare, dacă eşti atent la frumuseţile naturii. „E aproape 12 noaptea… a început să plouă… Stropii de lovesc de pereţii de sticlă. Mă relaxează fantastic'.

După o sesiune foto „lungă şi obositoare', Andreea a reuşit să viziteze câte ceva din ţara care a ajuns să o fascineze. „Deşi e sezonul ploios am avut noroc de o zi frumoasă în care a apărut timid şi soarele. Locurile în care am făcut poze sunt superbe. De fapt, Thailanda e superbă', a povestit prezentatoarea pe blog.

“A fost o zi superbă!!! Am petrecut 5 ore incredibile cu elefanţii si alte 3 cu tigrii…şi mici şi mari:-) la plecare nu îmi venea să îi las pe cei mici…aveau 2 săptămâni…superbi!!!”, a descris Andreea Raicu una din zilele petrecute pe plaiurile thailandeze.

andreea-raicu-thailanda-facebook-3

Picture 1 of 8

Credit foto: contul Facebook al Andreei Raicu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare