; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

FOTO. Andreea Mantea și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadouri a primit de la colegi?

21 September 2017

Ieri, Andreea Mantea a fost sarbatorită în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Victor Slav. Frumoasa prezentatoare a împlinit 30 de ani și a primit de la colegii săi multe cadouri dar și surprize care au făcut-o pe Andreea să verse lacrimi de fericire.

 

Dacă Iulia Albu a surprins-o cu o bijuterie pe care și-a dorit-o enorm, Bianca Drăgușanu a plusat' și i-a oferit Andreei un cadou domestic. Mihai Mitoșeru, alături de care colindă țara pentru filmările emisiunii „Se strigă darul', a năvălit în platou cu cele două lăzi de zestre prezente la fiecare nuntă.

„De ziua ta am strâns în lada ta de zestre de la „Se strigă darul' foarte multe cadouri. Este plină! Tu ai un stil de viață sănătos, prin urmare ți-am adus de ziua ta un cufăr plin cu tot felul de bunătăți', a spus Mitoșeru.

Andreea a început să scoată din ladă de la murături, praz, până la produse tradiționale românești dintre cele mai gustoase. Colega de emisiune s-a declarat mulțumită de tot ceea ce a găsit în lada de zestre, plină de această dată, doar pentru ea.

Tot în cadrul emisiunii WOWBiz' de aseară, Andreea Mantea a povestit cu ochii în lacrimi despre omul cel mai important din viața ei, David.

Nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit până la această vârstă, să-i mulțumesc familiei mele, prietenilor mei pentru că îmi sunt alături mereu. Au trecut foarte repede acești 31 de ani. Dacă aș trage linie, nu știu să vă spun ce mi-a plăcut și ce nu, însă știu că nu am niciun regret. Pot să spun cu mâna pe inimă că de când a aparut David în viața mea, simt că trăiesc cu adevărat. Cred că orice mamă mă înțelege foarte bine. Sunt un om împlinit!, a spus Andreea Mantea cu ochii în lacrimi de fericire.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare