; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andreea Gramoșteanu, în Toscana

27 July 2011

Mondena Andreea Gramoșteanu s-a întors recent din Italia, unde a petrecut 10 zile în Toscana, una dintre destinațiile pe care le-a amânat până acum.

Imi doream de mult să ajung acolo, iar anul acesta am reușit. Am stat la niște prieteni, în cel mai înalt punct locuibil din zonă, undeva după Castel del Piano, la Sasso del Pretro, un loc absolut fabulos', a povestit Andreea Gramoșteanu.

Actrița a povestit cum e să trăiești în Toscana, la 750 de metri altitudine, atunci când ai o priveliște minunată în fața ochilor : „ Imaginați-vă cum este să te trezești dimineața, la 750 de metri altitudine, să deschizi ușa și să vezi în fața ta o pădure de castani, iar noaptea să auzi animalele care se adapă la izvor. Am văzut foarte multe locuri frumoase. Drumurile își fac loc printre leandri, chiparoși și tot felul de arbori'.

Actrița de la „Mondenii' a avut nu un ghid, ci mai mulți, așadar a putut să vadă cu alți ochi obiectivele de pe traseu.

Punctul cheie: Sovana- orașul cu decor de film

„Prietenii noștri, care locuiesc acolo, ne-au fost și ghizi în această vacanță. Ne-au dus într-o regiune în drum spre Sovana, probabil unul dintre cele mai frumoase orașe ale Italiei, un oraș mic, asemănător unui decor de film din anii ’50 (…) Am vizitat orașul Pienza, care se mai numește și “Orașul visat”, pentru că a fost construit așa cum l-a visat Papa Pius al II-lea.

Andreea a fost încântată de romantismul de care dau dovadă italienii. „Toate străzile poartă nume precum Via DellAmore, strada dragostei, sau Via Dei Bacci, strada săruturilor (…) Am stat prea puțin pentru câte erau de văzut, dar cu siguranță voi reveni acolo', a povestit Andreea, pe care o puteti vedea în fiecare marți seară, în emisiunea „Mondenii', de la ora 21:30, la Prima TV.

andreea-gramosteanu-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare