; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andreea Esca a avut o vacanță de vis!

10 January 2012

Cea care aduce telespectatorilor Pro TV de luni până vineri cele mai importante evenimente ale zilei, Andreea Esca, s-a răsfăţat în plină iarnă cu o vacanţă la soare, în Thailanda, alături de familia ei.

„Am primit cadou de sărbători o vacanţă în Thailanda. Nimic mai potrivit pentru mine, care nu prea iubesc iarna, şi, de când cu accidentul pe pârtie, mi-e cam teamă şi de singurul lucru care mă atrăgea în acest anotimp, schiul', a mărturisit Andreea.

A fost pentru prima dată când vedeta ProTvV a ajuns în această ţară şi tot pentru prima dată a sărbătorit intrarea în noul an pe plajă.

„Mi-a plăcut mult. Am dansat, am cântat, am intrat în apă şi am râs cu o mulţime de australieni, francezi, englezi. La miezul nopţii am ridicat la cer lampioane, conform tradiţiei locale, punându-ne dorinţe pentru 2012', a mai dezvăluit Andreea.

Andreea Esca a testat masajul thailandez

În Bangkok, prima oprire, Andreea a fost impresionată de faptul că oamenii zâmbeau foarte mult şi păreau mai mult decât împăcaţi cu soarta lor.

„Un thailandez amabil şi-a oferit serviciile şi ne-a plimbat cu barca pe nişte canale unde am văzut cum trăiesc poate unii dintre cei mai săraci locuitori dintre cei 7.000.000 cât are capitala' a povestit ea.

Pe lângă Wat Pho, cel mai vechi templu din oraş, locul unde se află şi renumita Şcoală de masaj, Andreea a testat pe propria piele vestitul masaj thailandez, în urma căruia s-a simţit „mai înaltă şi mai uşoară'.

După Bangkok, Andreea, soţul ei şi cei doi copii ai lor, Alexia şi Aris, au ales să se relaxeze într-o insuliţă din Golful Thailandei, Koh Tao.

„Un localnic venea zilnic pe plajă şi ne propunea mango şi ananas proaspete, tăiate în faţa ta, iar cui îi place sucul din nucă de cocos este, de asemenea, foarte fericit. În rest, soare, apă caldă, linişte, păsări şi hamace. Nu aşa arată Paradisul?', se întreabă retoric Andreea.

Cunoscută pentru faptul că este foarte activă, Andreea n-a ratat ocazia să dea nişte ture cu tiroliana, peste apă, între două stânci. Nici mezinii nu s-au plictisit, şi, când vremea nu le-a permis să se bucure de plajă, au jucat biliard, au luat lecţii de bucătărie thailandeză, au împletit brăţări, au învăţat să facă masaj, au făcut thaibox şi s-au plimbat cu elefantul.

andreea-esca-a-avut-o-vacan-de-vis

Picture 1 of 14

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare