; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andreea Bănică joacă alături de „Mondenii”

30 April 2012

Și-a jucat propriul rol, dar în viața reală a avut noroc și nu s-a confruntat cu problemele întâmpinate de personajul său. Este vorba despre Andreea Bănică, vedeta care a acceptat propunerea de a se alătura Mondenilor de la Prima TV într-una dintre edițiile emisiunii.

Frumoasa cântăreață a mai cochetat cu actoria și a fost încântată că a avut ocazia să joace din nou.

Mi-a plăcut și mi-am adus aminte de vremurile frumoase când am jucat într-un serial de comedie… Nu a fost foarte greu. Îmi joc propriul rol, dar în viața reală eu nu am avut niciodată parte de falși producători muzicali. Pot spune că m-am născut norocoasă, pentru că nu am avut parte de astfel de experiențe. Am dat de oamenii potriviți la momentul potrivit. Știu că sunt foarte multe fete talentate care au trecut prin așa ceva', spune Andreea.

Despre colegii de platou, cântăreața a spus: Sunt foarte drăguți și sociabili. Ne-am împrietenit repede. A fost o chimie între noi. Sora mea este fan Mondenii' și uneori mă sună să-mi spună că începe emisiunea. De Mirela îmi place maxim, îmi place tot la ea, iar Angel este drăguț, cuminte și linistit. Sunt foarte haioși cu toții.'

Dacă vreți să vedeți cât de bine și-a jucat rolul Andreea Bănică, nu ratați emisiunea Mondenii' luni, 30 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare