; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan se relaxează sub soarele Mexicului (1)

FOTO. Andreea Bălan se relaxează sub soarele Mexicului

17 January 2018

Pe mine soarele mă binedispune, îmi schimb dispoziţia dacă este cald şi frumos afară', ne transmite Andreea Bălan pe Facebook, tocmai din Mexic, locul unde îşi petrece prima vacanţă pe anul aceasta alături de soţul ei, George.

Cei doi nu sunt pasionaţi doar de stat la plajele superbe din Playa del Carmen, ci şi de istoria locurilor. Aflată în vizita la Chichén-Itzá, Yucatan, Andreea a scris: Mă bucur ca un copil de fiecare dată când văd şi descopăr locuri noi. Îmi place să citesc istoria lor şi să mă îmbogăţesc sufleteşte. Am ajuns şi la Chichen Itza, un loc atât de vechi care s-a păstrat frumos în timp'.

Înainte de Mexic, Andreea a mai fost în Jamaica, Insulele Cayman, aflate în vestul Mării Caraibelor, dar şi în Key West, Florida.

 Vezi galeria foto >

În această frumoasă vacanţă, Andreea şi-a sărbătorit şi soţul, care a împlinit pe 15 ianuarie 30 de ani:

Azi este despre el despre soţul meu, George Burcea, cu care şi pentru care merg până la capătul Pământului! E ziua lui şi îi spun La mulţi aaaani!'. Toate visele să ţi se împlinească şi să avem parte de sănătate şi fericire alături de micuţa noastră Ella! Te iubim!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare