; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balann

FOTO. Andreea Bălan a intrat în sala de repetiții, după cele trei operații suferite. „Ne pregătim de vară”

21 April 2019

Andreea Bălan a revenit în sala de repetiții alături de echipa ei, după cele trei operații suferite recent. Însă, nu pentru a dansa ea, ci pentru a-și coordona colegii, care așteaptă cu nerăbdare să urce din nou pe scenă. 

 

„Hei dragilor, am intrat în sala de repetiții cu echipa mea minunată.  Ne pregătim de vară ? Eu deocamdată sunt mai mult cu privitul, ei dansează în mega forță, dar mă simt bine si abia aștept să dansez și eu', a scris cântăreața în descrierea unei fotografii din sala de repetiții. 

La începutul săptămânii trecute artista anunța prin intermediul unui vlog că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și că, în urma unei vizite făcute la medicul său, a aflat că își va putea relua treptat activitatea fizică și profesională.

Andreea Bălan născut a născut o fetiță perfect sănătoasă,  luni, 4 martie. Artista a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.  Au urmat trei operații pentru artistă și multe  zile grele, peste care însă a trecut cu bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare