; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Balan

FOTO. Andreea Bălan a devenit mamă. Vezi prima poză cu fetița ei, Ella

10 October 2016

Andreea Bălan a devenit mămica unei fetițe superbe, pe care o va boteza Ella. Micuța are o greutate de 3,270 de grame,  măsoară 49 de centimetri și este perfect sănătoasă. Vedeta de la „Te cunosc de undeva' (Antena 1) a născut, duminică, la o clinică privată din Capitală, iar familia s-a aflat alături de ea.

Andreea Balan

„Ella e cea mai frumoasă minune din viața mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viața mea', spune jurata show-ului „Te cunosc de undeva!' de la Antena 1.

Andreea Balan si Ella

„A fost o operație perfectă, iar Ella e cea mai frumoasă fetiță din lume și cea mai vocală, cu siguranță. Scorul Apgar este 10, Ella are 3,270 de grame și 49 de centimetri', spune medicul care s-a ocupat de aducerea pe lume a micuței și cea care a supravegheat-o pe fericita mămică pe întreaga perioadă a sarcinii.

Andreea Bălan a anunțat în luna mai că este însărcinată și că va aduce pe lume primul ei copil: Sunt emoționată și fericită să împart cu voi minunata veste că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat'.

Alte articole:

1. Cum arată o zi de filmare pentru Alina Pușcaș și Andreea Bălan (Te cunosc de undeva')

2. Andreea Bălan a lansat videoclipul „Carusel'

3. Andreea Bălan este însărcinată cu primul ei copil: Sunt emoționată și fericită'

4. Andreea Bălan are un nou dans și un nou videoclip

5. Andreea Bălan nu calcă în cabinetele de cosmetică

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare