; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

64548306_344426996187061_2167573488122391088_n

FOTO. Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva! Micuța a împlinit 4 ani: „Îngerașul nostru cu cârlionți”

23 July 2019

Andra și Cătălin Măruță aniversează astăzi cel mai mic membru din familia lor. E vorba despre Eva Măruță, fiica lor care s-a născut în urmă cu patru ani de zile. Este sărbătoare mare așa că cei doi i-au transmis un mesaj emoționant și pe rețelele de socializare. 

 În urmă cu patru ani de zile, la un spital din București, Eva venea pe lume. Andra și Cătălin o așteptau cu brațele deschise. Iată că au trecut ani de zile de atunci, iar fetița s-a făcut mare, își surprinde părinții în fiecare zi, uneori cu vocea ei, uneori cu trăznăile pe care le face.

Mama ei a scris un mesaj emoționant în mediul online, a postat și câteva poze care dovedesc cât de mult se iubesc.

„De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!', a scris Andra în mediul online.

 Vezi galeria foto >

Și Cătălin Măruță a publicat un mesaj: „Eva împlinește patru ani! Ii mulțumesc că m-a învățat toate printesele, toate nuantele de roz, toate felurile de fundite, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș!'

Cătălin Măruță a intrat în vacanță cu emisiunea „La Măruță', urmând să revină pe micile ecrane în această toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare