; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Nastasi

FOTO: Anca Nastasi a experimentat criza grecească în Corfu

06 August 2012

Corespondenţii Ştirilor Pro TV s-au relaxat la mare alături de copiii lor, Anca Nastasi a experimentat criza grecească în Corfu, iar Cosmin Savu a redescoperit litoralul românesc.

„Am avut o vacanţă scurtă, dar intensă', mărturiseşte corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi, care şi-a petrecut vacanţa în insula Corfu.

„Am experimentat criza grecească şi a meritat! Preţuri bune şi peisaje de poveste. Am înotat de dimineaţă până seara, am făcut snorkeling şi am savurat celebra musaca grecească. În fiecare seară, asfinţitul ne-a prins în decoruri fantastice', a mai dezvăluit Anca, bucuroasă că s-a întors cu forţe proaspete pentru un sezon al emisiunii “România, te iubesc!”.

Şi colegul Ancăi, corespondentul Cosmin Savu s-a bucurat de mare şi a redescoperit litoralul românesc, unde nu mai fusese de ani buni.

„Împreună cu familia am petrecut o săptămână la mare şi apoi încă o săptămână la munte, în Ardeal, la părinţi', spune Cosmin, care a trăit momente frumoase alături de cei apropiaţi şi de prieteni pe care i-a revăzut după multă vreme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare