; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Lungu

FOTO: Anca Lungu s-a cununat religios în Grecia

12 July 2013

Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la 19:00, de la Antena 1 a avut parte nu de una, ci de trei nunți, cu acelaşi bărbat!

Ȋn luna aprilie a acestui an, iubitul, pe atunci, al Ancăi, Ștefan Lungu, a aranjat, ȋn Italia, la Toscana, o ședință foto falsă. Shootingul s-a dovedit a fi, de fapt, o cerere ȋn căsătorie, aranjată, ȋn cel mai mic detaliu, de Ștefan.

„Nunta din Toscana a fost, cu siguranță, surpriza vieții mele! A fost un moment care mi-a tăiat respirația si pentru care soțul meu, Ștefan, a lucrat ȋn mare taină, timp de 12 luni. S-a gândit la absolut toate detaliile: de la rochia, pantofii și buchetul de mireasă, până la castelul decupat, parcă, dintr-o carte de basme și meniul pregătit de un bucătar cu 2 stele Michelin', spune Anca.

„Am plecat din București către castelul din Toscana pentru o ședință foto ȋn rochii de mireasă, fără să știu că voi fi cu adevărat mireasă, iar Ștefan ȋmi va fi prinț. M-am ȋntors de acolo cea mai fericită femeie din lume!'

La două săptămâni de la logodna din Toscana, Anca a devenit doamna Lungu la București, unde a avut loc cununia civilă. Practic, a fost ca o a doua nuntă, iar petrecerea a fost una de pomină, românească.

Mai lipsea doar cununia religioasă

Cei doi sunt de-a dreptul ȋndrăgostiți de Grecia, tocmai de aceea și-au dorit ca cel de-al treilea „DA' să fie spus pe meleagurile elene.

Frumoasa știristă a Antenei 1 și alesul ei au făcut legământul suprem ȋn Lefkada, ȋntr-o biserică modestă de pe malul Mării Ionice. Alături de ei le-au fost, de această dată, doar nașii și trei prieteni.

Anca și Ștefan Lungu au avut o nuntă intimă, grecească, cu masa plină de bucate tradiționale elene și au dansat, până ȋn zori, pe malul mării, pe ritmurile lui Zorba.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare