; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

An nou, iubit nou! Cine i a furat de cuând inima frumoasei Meryem Uzerli

FOTO. An nou, iubit nou! Cine i-a furat de curând inima frumoasei Meryem Uzerli

17 January 2018

În noiembrie anul trecut vă anunţam că Meryem Uzerli are un nou iubit, pe Bassel Alzaro, un prezentator de origine egipteană, care locuieşte în Dubai, însă, din cauza distanţei, Meryem a pus capăt şi acestei relaţii.

Actriţa locuieşte în Germania, unde îşi creşte fiica, pe Lara, rezultată în urma poveştii de dragoste cu turcul Can Ateş şi are proiecte în Istanbul, aşa că i-ar fi fost greu să aibă din nou un iubit la distanţă, aşa cum a mai avut în trecut. Conform sondakika.com, la începutul acestui an, Meryem (34 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Lüey Nohut, scenarist şi regizor german.

 Vezi galeria foto >

În momentul în care cei doi au dat nas în nas cu fotografii, la ceas de seară, înainte de a se urca în maşină, Meryem nu fost deloc afectată, zâmbind larg, în schimb, noul iubit a încercat să-şi acopere faţa. Înainte de acest eveniment, Meryem a postat pe Instagram poze cu Lüey Nohut din vacanţa lor în SUA, spunând despre el că este un prieten foarte bun. Însă nu este prima oară când relaţiile lui Meryem încep cu o strânsă prietenie. Aşa s-a întâmplat şi cu actorul Ozan Güven, colegul ei din serialul „Suleyman Magnificul'. La început s-au afişat ca prieteni, după care au trecut la un alt nivel al relaţiei lor, ca în cele din urmă, să o ia pe drumuri separate.  

Pe Meryem o puteţi vedea pe micile noastre ecrane la Pro 2, în serialul „Regina nopţii' („Gecenin Kraliçesi'), în care joacă alături de Murat Yildirim („Dragoste şi pedeapsă', „Asi -Împotriva destinului') şi Uğur Polat

Sursa foto: www.sondakika.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare