; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Alina Puşcaş va fi gazda show-ului „Top Chef”

09 October 2012

Alina Puşcaş va fi, de pe 5 noiembrie, gazda noului show de cooking de la Antena 1. Top Chef le-o aduce mai aproape telespectatorilor pe frumoasa Alina Puşcaş, cea care va media relaţia dintre cei 24 de bucătari aspiranţi la titlul de Top Chef România şi cei trei juraţi.

Filmările pentru Top Chef, cel mai recent proiect al Antenei 1, au luat startul în forţă în acest weekend, în locaţii inedite şi spectaculoase care vor face deliciul telespectatorilor săptămâni la rând şi îi vor pune în dificultate pe cei 24 de concurenţi aspiranţi la titlul de Top Chef.

„Arbitrii' luptei pe muchie de cuţit care se va da între bucătari vor fi cei mai buni chefi din România: Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Probe inedite, marca „Top Chef'

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifică a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară.

ga_3337topchef_ep1_04102012

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare