; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puscas_Fructul oprit

FOTO. Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”

05 November 2018

Pe Alina Pușcaș, ziua de naștere a prins-o la filmările pentru Fructul oprit', unde a avut parte de o frumoasă surpriză din partea echipei serialului în care joacă. De altfel, actrița a dat startul petrecerii' aniversare încă de ieri, când soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a răsfățat-o cu multe daruri.

„Am început să sărbătoresc în avans, adică de pe 1 noiembrie, pentru că știam că exact azi, pe 2, voi filma toată ziua la <>. Și am făcut asta evadând' de acasă, alături de Mihai. Am luat un apartament într-un hotel din București, unde am petrecut noi doi, în liniștea noastră, ca doi adolescenți (ce nu mai suntem). El mi-a făcut primele cadouri, pe care le-am găsit răspândite prin camera de hotel. A ajuns înaintea mea, a pregătit șampania și a ascuns cadourile. Am primit două rochițe foarte cool și o broșă superbă', povestește frumoasa vedetă, care a împlinit 35 de ani.

Anul acesta, ca și anul trecut, Alina Pușcaș și-a petrecut ziua de naștere pe platourile de filmare ale serialului Fructul oprit'.

„Pe la 5:50 dimineața m-am trezit, m-am pregătit și am plecat spre Snagov, la filmari, unde voi sta până diseară.  Aici am avut parte de un moment foarte drăguț, când toți colegii mi-au cântat Mulți ani trăiască!' și mi-au oferit un buchet de trandafiri roșii', mai spune ea.

 Vezi galeria foto >

Alina Pușcaș se declară o persoană împlinită pe toate planurile.  „Îmi doresc să nu se schimbe nimic în viața mea, să fie exact la fel ca în ultimii patru ani pe toate planurile – emoțional, profesional și personal', a adăugat ea. Alina Pușcaș poate fi urmărită în rolul Silviei Lăzărescu, în serialul „Fructul oprit', miercurea, de la ora 20.00, și în postura de prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!', sâmbăta, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare