; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Papadopol – din vacanță, direct la filmări

09 August 2011

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane din toamnă, în noul serial de la Pro TV “Pariu cu viața'. Actorul va juca un rol care îi este familiar în viaţa de zi cu zi – cel de profesor de actorie. Înainte de a intra în rol și de a-și cunoaște noii colegi, Papadopol a reușit să fugă câteva zile din București, într-o vacanță binemeritată.

Alexandru Papadopol îl va interpreta pe Bobby Iordache, fost star de telenovele şi seriale, actualmente un profesor de actorie cu planuri mărețe, carismatic, uneori comic și iubit de elevii săi:

N-am mai jucat niciodată rolul unui profesor. Bobby Iordache este un profesor exigent, câteodată exigența lui căpătând chiar aspecte comice. Cu echipa mă cunosc deja foarte bine, iar cu noii veniți (elevii) sper să mă înțeleg bine pe parcursul proiectului. În ceea ce privește serialul muzical, cred că este un subiect actual și sunt convins că publicul  îl va aprecia la adevărata lui valoare', povestește Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol a avut timp și de vacanță

Înainte de debutul  filmărilor pentru serialul de la Pro TV, Alexandru Papadopol s-a bucurat de timpul liber petrecut alături de soția lui, Ioana Ginghină, și fiica lor, micuța Ruxandra:

Weekend-urile le-am făcut cu familia și prietenii în București sau în Târgoviste, la casa bunicilor mei, ne-am bucurat de soare și de vară în curtea noastră. Totuși am reușit să mergem o săptămână la mare, în Costinești, la bunicii Ioanei și străbunicii Ruxandrei. Acolo ne-am odihnit, am făcut plajă, am mâncat sănătos, ne-am plimbat și ne-am încărcat bateriile pentru muncă', spune Alexandru.

alexandru-papadopol-vacanta-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare