; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Dinu a mai câștigat un casting în Italia

19 January 2013

Alexandra Dinu marchează a nouă provocare profesională, luând castingul pentru a juca rolul principal feminin în filmul La Farfalla Granata', inspirat dintr-o celebră poveste de dragoste din Italia anilor ‘60.

Alexandra a filmat timp de 30 de zile, la Torino, avându-l ca partener de platou pe celebrul Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odată cu serialul Romanzo Criminale'.

Discuţiile pentru rolul din această peliculă existau încă din vara lui 2012, iar după casting am fost aleasă s-o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960, care moare în culmea gloriei, fiind lovit de două maşini în timp ce tranversa strada.

Filmările au fost intense

Este un film profund, care spune o poveste de dragoste tristă, ceea ce te face să apreciezi şi mai mult fiecare moment trăit alături de persoana iubită. Filmările au durat doar 30 de zile, iar programul începea de la 5 dimineaţa şi dura până aproape de miezul nopţii', a declarat Alexandra Dinu.

Filmările la La Farfalla Granata' au fost şi un prilej pentru o călătorie în timp, în anii ‘60, de care actriţa a fost mereu fascinată.

Mi-ar fi plăcut să trăiesc în anii 60, întocmai ca personajul meu din acest film. Mereu au fost fascinată de acea epocă, de costumele vremii, de coafurile doamnelor, de maşinile care erau atunci la modă', a mai spus Alexandra.

Se pregăteşte pentru premiera serialului Rosso San Valentino'

Filmul va avea premiera anul acesta, însă până atunci Alexandra se pregăteşte pentru premiera serialului Rosso San Valentino', al cărui turneu de promovare va începe în februarie, cu prilejul Festivalului de la San Remo. Producţia Rosso San Valentino' va avea premiera în luna martie la postul de televiziune Rai 1.

alexandra-dinu-la-farfalla-granata-4

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare