; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Află povestea Constanței Buzea, la Acasă

28 October 2012

Povestea de dragoste dintre Constanța Buzea și Adrian Păunescu, dramele și suferințele prin care a trecut poeta, îndoielile care au măcinat-o toată viața, motivele care au dus la erodarea relației dintre cei doi și de ce nu a mai fost dragostea suficientă, reprezinta subiectul ediției de duminică, 28 octombrie, a emisiunii Doamne de poveste', difuzată de la 16.30, la Acasă.

Constanţa Buzea a fost prima soție a lui Adrian Păunescu, au avut împreuna doi copii, pe Ioana și Andrei. Ei au decis să se căsătorească în 1961, însă nepotrivirea de caracter și infidelitățile soțului său, printre altele, au dus la destrămarea mariajului : A fost o dragoste mare, dar nu au știut că nu o să se potrivească niciodată. Au stat căsătoriți până în 1977, 4 martie, când s-a dat sentința definitivă pentru divorț', povestește Andrei Păunescu, fiul celor doi poeți.

Despre copiii nelegitimi ai lui Adrian Păunescu, a căror identitate nu a fost niciodată făcută publică, despre procesul crâncen de divorț care a durat 3 ani, despre anii de suferință și boală care au răpus-o pe Constanța Buzea, telespectatorii vor afla din confesiunile făcute în exclusivitate la  Doamne de poveste', Acasă, de fiul lor, Andrei Păunescu.

002

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare