; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Adelina Pestriţu, din nou îndrăgostită

29 March 2012

Frumoasa prezentatoare a emisiunii D-Paparazzi' de la Kanal D trăieşte o poveste de dragoste cu Răzvan Ispas, un om de afaceri, care a fost, până nu de mult, logodnicul Ralucăi de la trupa Bambi. Adelina a recunoscut că sunt împreună în emisiunea Cancan TV' de la Kanal D.

Este adevărat că sunt cu Răzvan Ispas, dar nu aş fi vrut să fac din asta ceva public. Îi mulţumesc lui Răzvan că este alături de mine şi este un om deosebit. Nu vreau să dau foarte multe detalii. Nu vreau să ies în evidenţă cu astfel de lucruri', a spus ea.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a declarat că nu e exclus ca, pe viitor, să-şi întemeieze o familie cu noul ei iubit.

Eu sunt acum lângă Răzvan, am cele mai puternice sentimente pentru el. Dacă relaţia va funcţiona ca până astăzi, vreau să fac un copil cu el. Suntem împreună de o lună de zile', i-a zis ea lui Adrian Artene.

Adelina şi Răzvan se cunosc de trei ani şi s-au reîntâlnit datorită conjuncturii'. De curând, ei au petrecut un weekend la Veneţia alături de câţiva prieteni de-ai lor. De altfel, Adelina a fost fascinată de acest loc pe care îl consideră un oraş plin de magie şi romantism'. Ea s-a plimbat cu gondola, a vizitat principalele obiective turistice, dar a avut timp şi de o sesiune de shopping.

Vedeţi aici poze cu Adelina la Veneţia

poza-adelina

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare