; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela și Radu și au petrecut luna de miere la New York (4)

FOTO: Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din luna de miere

09 September 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din luna de miere petrecută la New York, orașul lor preferat, spre care au plecat imediat după nuntă.

[Not a valid template]

După un weekend de neuitat alături de familie și prieteni în munții Siriului, unde au zis Da' și au petrecut 3 zile ca în povești, cei doi proaspăt căsătoriți și-au împachetat în grabă bagajele și au plecat:

Deși a fost ca un tur de forță, ne-am dorit ca luna de miere să fie așa cum trebuie să fie, adică imediat, dar imediat după nuntă. Am ales New York pentru că este destinația noastră preferată și pentru că atunci când ne-am gândit la asta, am spus într-un glas același lucru', povestește Adela Popescu.

S-au plimbat mult, pe jos sau cu bicicleta, fără telefoane, au făcut picnic în Central Park, au făcut jogging, s-au relaxat și s-au întors cu multe amintiri frumoase:

Ne-am plimbat mult, am fost la cateva spectacole pe Broadway, Mamma mia, Fantoma de la Operă, Fuerza Bruta, etc, am făcut picnic în Central Park, am fost la US Open, am vizitat, am vorbit, am simțit, am trăit. Iar camera noastră cu vedere la Central Park ne-a oferit nopți magice și cele mai frumoase povești de spus nepoților', adaugă Adela Popescu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare