; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

25024294_268251053699899_6839974554069106688_n

FOTO. Actriţa de telenovele Marlene Favela s-a căsătorit

19 December 2017

Frumoasa actriţă mexicană Marlene Favela (41 de ani) şi iubitul ei, afaceristul cu origini libaneze şi cetăţenie australiană George Seely, au făcut pasul cel mare, sâmbătă, 16 decembrie. Conform peopleenespanol, nunta a avut loc în statul mexican Querétaro, mireasa a purtat două rochii create de designerul Rosita Hurtado (una pentru ceremonia care a avut loc într-o grădină şi alta pentru petrecere), iar tortul a avut 8 etaje. Printre invitaţii lui Marlene s-au numărat prietenii ei, Jomary Goyso, Luz García şi Ana Patricia Rojo.

 

Marlene şi George s-au logodit în vară, actriţa scriind atunci pe reţelele de socializare: „De când eram mică am visat la propria mea poveste de iubire, am visat să întâlnesc un bărbat care să mă iubescă și să mă respecte. Și da, iubirea are căile sale misterioase. Azi vă mărturisesc că mă simt norocoasă și binecuvântată pentru că am găsit nu numai un bărbat care să mă iubească și să mă respecte, l-am găsit pe Făt Frumos al poveștii mele cu zâne. Când ai ajuns în viața mea, am înțeles adevăratul sens al fericirii. Acum nu îmi mai e teamă să îmbătrânesc!'. Marlene şi proaspătul ei soţ sunt împreună de un an. George a cunoscut-o pe actriţă în timpul unei vacanţe pe care a petrecut-o în Mexic prin intermediul unor prieteni comuni.

În trecut, Marlene a avut o relaţie de lungă durată cu actorul şi modelul de origine israeliană Guy Davidyan, cel care a ajutat-o să-şi revină în urma atacului cerebral de care a suferit în 2012. Marlene se află la primul mariaj, ea mai fost logodită în 2009 cu pugilistul Jorge Kahwagi.

Ultima telenovelă în care a jucat Marlene, „Pasiune şi putere' (2015), a fost difuzată şi la noi anul acesta de postul Acasă.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare