; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura flores 1

FOTO. Actrița de telenovele Laura Flores s-a logodit

17 April 2019

Actrița de telenovele Laura Flores (55 de ani) a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu partenerul său, Matthew Flannery, potrivit peopleenespanol.com.  

Cunoscută din telenovelele „Regina inimilor' („Reina de corazones'), „Cine-i cine' („Quien es quien'), ori „Suflet călător' („En otra piel'), a dorit să împartă vestea cu toți fanii săi, însă a dorit să precizeze că „nu va fi nuntă'. 

 

„Inelul acesta este totul pentru mine, un bărbat care se dăruiește fără să ceară nimic în schimb, un bărbat onest. Mulțumesc, Doamne! Nu avem nevoie de un străin care să ne vorbească despre legătura iubirii', a scris aceasta alături de fotografia care o surprinde alături de partenerul său și în care își arată inelul de logodnă. 

Matthew Flannery, logodnicul Laurei Flores nu face parte din industria artistică. Potrivit sursei citate, acesta lucrează în construcții și deține un post important în cadrul companiei Plaza Construction Corp. 

Laura Flores a fost căsătorită de 3 ori. Prima oară actrița a făcut pasul cel mare la vârsta de 23 de ani alături de cantautorul Sergio Fachelli, ulterior cu omul de afaceri José Ramón Diez, care este și tatăl celor 3 copii ai actriței, iar ultima căsătorie pe care a încheiat-o în anul 2014 a fost alături de inginerul Eduardo Fonseca. 

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare