; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unknown

FOTO. Actriţa de telenovele Grettell Valdez a anunţat că se căsătoreşte

18 July 2018

Discretă cu viaţa ei privată, actriţa mexicană Grettell Valdez (42 de ani) a anunţat pe Instagram că s-a logodit cu iubitul ei, despre care nu se ştiu prea multe detalii în afară de numele Leo.

„Şi am zis da', da iubirii şi unei vieţi alături de tine. Împărtăşesc cu voi imensa mea fericire şi povestea mea de dragoste pe care am ţinut-o departe de ochii curioşilor 9 luni. Azi, pentru că începem o altă etapă, vreau să spun tuturor!'.

„El este Leo, viitorul meu soţ. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viaţa mea şi ţie pentru toată dragostea pe care i-o oferi fiului meu, Santino. Cum să nu te iubesc când mi-ai adus numai pace şi bucurie?!', a adăugat Grettell. Cererea în căsătorie a avut loc în timpul vacanţei pe care Grettell, Santino şi Leo au petrecut-o recent în Tokyo, Japonia.

 Vezi galeria foto >

Din trecutul amoros al lui Grettell fac parte actorii Horacio Pancheri şi Juan Pablo Gil, iar ultima ei relaţie oficială a ei a fost cu afaceristul Miguel Mier. Fiul său, Santino, care face pe 25 iulie, 10 ani, este rezultat în urma mariajului cu artistul Patricio Borghetti, alături de care a jucat în serialul „Rebelde'.

Pe Grettell Valdez o ştiţi din telenovelele „Spune-mi că eşti a mea', „Cameleonii' şi „Amazoanele: lupta pentru fericire'. Cea mai recentă în care a jucat în Mexic se numeşte „Tenías que ser tú', în care i-a avut colegi pe Ariadne Díaz şi Andrés Palacios.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare