; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claudia alvarez

FOTO. Actrița Claudia Alvarez („Pe tărâmul dorinței) este însărcinată

24 July 2019

Protagonista telenovelei „Pe tărâmul dorinței', Claudia Alvarez, a anunțat prin intermediul apariției pe coperta revistei Caras Mexic, că este însărcinată.

 

Acesta este primul copil pe care actrița îl așteaptă alături de soțul ei Billy Rozvar. Procesul a fost însă lung, Claudia apelând la fertilizarea in vitro pentru a putea rămâne însărcinată.

„Primul trimestru al sarcinii a fost extrem de dur. Prima lună și jumătate am fost nevoită să stau la pat, a fost un proces dificil. Am fost nevoită să anulez și să refuz foarte multe proiecte din cauză că fizic nu mă simțeam bine', a declarat Claudia pentru revista Caras. 

Actrița de telenovele a povestit și ce simptome specifice sarcinii a avut:

„Am avut grețuri multe, este o stare  foarte puternică și grea de suportat. Sunt o femeie foarte activă, iar faptul că am fost nevoită să stau în pat o lună și jumătate a fost o schimbare radicală din punct de vedere emoțional. Nu aveam voie să urc sau să coovor scări, Billy m-a cărat peste tot. Singurele mele ieșiri erau la doctor și, chiar dacă totul a fost complicat merită. În schimb nu am avut pofte. Am trei luni de când nu mai pot mânca pui, pește sau carne, mirosul îmi provoacă stare de rău', a completat aceasta

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare