; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dwayne johnson

FOTO. Actorul Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret, duminică, în Hawaii

20 August 2019
Sunt împreună din 2007, au doi copii, dar de abia acum au devenit soț și soție. Dwayne Johnson și partenera sa, Lauren Hashian, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hawaii, locul de origine al actorului.
 

 Cuplul avea planificată căsătoria în 2018, însă au amânat-o cu un an în momentul în care au aflat că urmează să fie din nou părinți. The Rock și partenera să au împreună două fetițe: pe Jasmine, în vârstă de trei ani, și pe Tiana, care are numai un an și trei luni. Dwayne Johnson mai are încă o fată, pe Simone, în vârstă de 18 ani, rezultată din prima căsnicie.

Starul de cinema a făcut această dezvăluire prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de Instagram. Imaginea, realizată în ziua nunţii, îi prezintă pe cei doi tineri căsătoriţi într-un peisaj idilic din Hawaii.

“Ne-am căsătorit. 18 august 2019. Hawaii. Pomaika’i (binecuvântaţi)”, a explicat actorul hollywoodian într-un mesaj ce însoţeşte acea fotografie.

Dwayne Johnson, în vârstă de 47 de ani, şi cântăreaţa şi compozitoarea Lauren Hashian, în vârstă de 34 de ani, au o relaţie din 2006.

Cei doi artişti s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul “The Game Plan” şi au împreună două fiice – Jasmine, în vârstă de trei ani, şi Tiana, în vârstă de un an.

Dwayne Johnson, fost star în circuitul american de wrestling, a devenit cunoscut în cinematografie graţie rolurilor interpretate în filme precum cele din franciza “Fast and Furious” şi “Jumanji: Welcome To The Jungle”. El a fost căsătorit între anii 1997 şi 2007 cu producătoarea de film Dany Garcia, cu care are o fiică, Simone, în vârstă de 18 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare