; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jude law

FOTO. A zis adio burlăciei! Jude Law s-a însurat în secret

03 May 2019

Actorul Jude Law s-a însurat în secret cu iubita lui Phillipa Coan, cu 14 ani mai tânără decât el. Să sperăm că a doua oară va fi cu noroc!

 

Viața amoroasă a lui Jude Law (46) a fost de multe ori subiect de prima pagină, chiar dacă a fost însurat doar o dată până acum actorul având nu mai puțin de 5 copii cu trei femei diferite. Probabil că tocmai de aceea de data aceasta și-a ales o soție cu o profesie total diferită – Phillipa este psiholog și activează în ramura de psihologie a business-ului – și a ales să aibă o ceremonie secretă, la care a invitat doar prieteni apropiați. cu toate acestea, un asemenea eveniment nu putea rămâne neimortalizat sau măcar surprins de paparazzi, așa că, marți, pe 1 mai, cei doi proaspeți soți au fost surprinși la ieșirea de la ceremonia civilă, care a avut loc la Primăria din Old Marylebone, centrul Londrei.

 

Jude și Phillipa au fost foarte eleganți la cununia civilă

Jude a arătat foarte elegant într-un costum din catifea albastră, la care a purtat cravată, pălărie și  pantofi asortați, în timp ce mireasa a strălucit într-o rochie mini drapată, de culoare crem, la care a asortat o pălărie cu voaletă, singura pată de culoare fiind buchetul din flori de câmp. Cei doi proaspeți soți, care sunt împreună de 4 ani, au ieșit zâmbitori, dar destul de grăbiți din Primărie, după ceremonie, și s-au îndreptat spre un Range Rover care îi aștepta, fără a rămâne la pozat. Totuși, Jude Law a gesticulat spre fanii opriți să îl felicite universalul semn thumbs up. Mai bine decât nimic… Totuși, ulterior Jude a postat pe contul său de socializare câteva fotografii, alături de comentariul „Cea mai fericită zi'.

 

 Vezi galeria foto >

De cinci ori tată!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare