; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „X Factor” şi-a ales semifinaliştii

17 October 2011

În acest weekend, juraţii Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au trecut prin 260 de concurenţi pentru a rămâne cei mai buni 24, care au devenit oficial semifinaliştii show-ului de la Antena 1.

Vi-i prezentăm mai jos, împărţiţi în funcţie de categoriile la care vor concura – „Sub 25 de ani', „Peste 25 de ani' sau „Grupuri' pe cei 24 de semifinalişti ai emisiunii de talente “X Factor”.

 


Sub 25 de ani
:

andrei-leonte

Picture 1 of 8

Andrei Leonte. Are 21 de ani, este din Iaşi, dar studiază în Bucureşti. Andrei s-a făcut remarcat încă de la audiţii, când a cântat impecabil piesa trupei The Script, „The Man Who Can’t Be Moved”. El a venit pe scenă cu poza lui... Natalie Portman, recunoscând că a ales această piesa pentru că ar putea face şi el pentru o fată ceea ce “ilustrează” versurile melodiei.

Peste 25 de ani:

alin-vaduva

Picture 1 of 8

Alin Văduva.Are 25 de ani, a venit la audiţii în Constanţa şi a reuşit cu vocea şi look-ul său să impresioneze nu doar juriul, ci şi sala. Tânărul despre care Mihai Morar a spus că el “crede că este un artist cu mii de discuri vândute în străinătate”, a interpretat la audiţii piesele „I need a dollar” şi „Feeling good”, reuşind să obţină nu doar 3 de “Da” din partea juraţilor X Factor, ci şi votul publicului.


Grupuri:

duo-voice

Picture 1 of 8

Duo Voice. Trupa formată din Elena Huţu şi Marcus Sicilea a cântat la audiţii „I’ll Be There”, de Mariah Carey şi Trey Lorenz, făcându-l pe pe Morar să exclame: „X Factor vă vrea!”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sînă a observat că Elena nu se ridică la acelaşi nivel de pregătire ca şi colegul său, însă le-a dat şansa să arate că pot mai mult la tabăra de pregătire. Elena a fost surpriza plăcută, iar cei doi au reuşit să treacă şi de proba de coregrafie.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare