; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Mondenii” au pus țara la cale, înainte de filmare

07 September 2011

După o vacanță lungă și relaxantă, echipa „Mondenilor' de la Prima TV s-a reunit pentru a stabili ce va face în noul sezon, care începe pe 12 septembrie. Echipa a fost completă, după ce Alexandru Bogdan (care îl imită pe Corneliu Vadim Tudor) a rămas captiv în America din cauza uraganului Irene.

Întâlnirea a avut loc într-un cadru prietenos, unde actorii au îmbinat utilul cu plăcutul. Fiecare a povestit pe unde s-a plimbat, ce țări a mai vizitat și de ce peripeții a avut parte. Împreună cu regizorul George Dogaru, „Mondenii' au pus țara la cale pentru noul sezon al emisiunii.

Nerăbdători să se pună pe treabă, au discutat despre personaje și fiecare a venit cu propuneri care mai de care mai originale și neașteptate.

Un punct cheie al discuțiilor l-a reprezentat show-biz-ul românesc, care va deveni subiectul unui scenariu marca „Mondenii'.

Dacă vreți să vedeți ce au hotărât la această întâlnire, urmăriți noul sezon din „Mondenii', din 12 septembrie, în fiecare seară de luni și miercuri, de la ora 23.15, la Prima TV.

mondenii-sezon-nou-repetitii-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare